Vi har over 30 års erfaring i malerfaget

Utvendig maling

Vi hjelper deg gjerne!

Vi utfører utvendig maling

Å male boligen eller bygget ditt er ikke bare ment for det estetiske. Det er klart at en bolig malt i en flott farge gir et innbydende inntrykk for både besøkende og forbipasserende, men det er også viktig å tenke på at maling skal beskytte fasaden mot naturkreftene.

En profesjonelt utført malejobb betyr derfor faktisk en god del for huset ditt. Malingslagene beskytter mot alt av vær og vind som kastes mot boligen i løpet av året, og når vi tar oss av malejobben kan du være sikker på at den beskyttende effekten varer i mange år.

Og sist men ikke minst: Vi bruker bare produkter spesielt beregnet for ditt hus. Kontakt oss i dag om du trenger en malejobb utført av fagfolk!

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Lurer du på noe?

Trenger du hjelp av håndverker, eller har du spørsmål om våre maler-, rørlegger-, og byggetjenester, må du bare ta kontakt med oss!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle