Vi har over 30 års erfaring i malerfaget

Innvendig maling

Vi hjelper deg gjerne!

Vi utfører innvendig maling

Når du først skal male er det viktig å være god teknisk. Riktig utstyr, riktig forarbeid, riktig mengde maling på pensel eller rulle, riktig kunnskap om malerfaget og fargelære.

Nettopp farger er viktig, for fargene du bruker i rommet har en betydning på hvordan du føler deg når du befinner deg der. Et soverom bør males i avslappende farger og stua bør for eksempel være litt mer oppkvikkende.

Når du bruker oss til å male din bolig innvendig, får du også del i vår kunnskap og erfaring. En erfaring vi har opparbeidet oss over 30 år innen malerfaget. Det er viktig å bruke fagfolk når du først skal male. På den måten får du et resultat som varer i mange, mange år.

Ring oss når du trenger hjelp til innvendig maling!

Stue

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Lurer du på noe?

Trenger du hjelp av håndverker, eller har du spørsmål om våre maler-, rørlegger-, og byggetjenester, må du bare ta kontakt med oss!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle